De
 
Vildeste Sejeste Gazalle-vindende Jordnære Flittigste Vildeste
altannørder

Privatlivspolitik

Velkommen til Altanas hjemmeside. Vi værdsætter dit besøg og for at du føler dig tryg ved at bruge vores hjemmeside, har vi skrevet en laaaaaang – men vigtig tekst nedenfor.

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan du kan trække dit samtykke tilbage.

Indsamling af oplysninger:

Vi indsamler forskellige typer oplysninger, herunder personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside, downloader vores whitepaper (gør det hvis du drømmer om en altan ☀️), udfylder kontaktformularen eller bruger vores tjenester. Dette kan omfatte navn, e-mailadresse, adresse og andre relevante oplysninger.

Altana A/S (altså vi) må behandle oplysninger som navn, by, mail og tlf.nr. til relevante samarbejdspartnere, hvis du oplyser os disse. Vi deler kun dine personlige oplysninger med tredjeparter i overensstemmelse med gældende lov og i de tilfælde, hvor det er nødvendigt for at levere vores tjenester og realisere din drøm om en altan. Vi tager alle nødvendige skridt for at sikre, at dine oplysninger behandles sikkert og fortroligt.

Altana A/S er såkaldt ”dataansvarlig”. Vores kontaktoplysninger er:
Adresse: Mellem Broerne 14, st. 4100 Ringsted
CVR. 35514694
Mail: Info@altana.as,
Tlf. 72 17 70 20

Det er ikke et krav, at Altana har en ekstern DPO, (Data Protection Officer – eller på dansk – databeskyttelsesrådgiver) men hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvis vi er i dialog med dig:

Vi har behov for at kommunikere med vores kunder, så vi sikrer os, at ydelsen leveres korrekt. Herigennem kan vi behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, særlige aftaler, betalingsinformationer og lignende.

Hjemlen til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.

Når ydelsen er leveret eller dialogen er afsluttet og eventuelle udestående er afsluttede, så vil vi umiddelbart herefter slette personoplysningerne.

Hvis du køber noget af os:

Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf kan der fremgå almindelige personoplysninger som navn, adresse, ydelsesbeskrivelse. Ofte vil det være din boligforening eller rådgiver, der fremgår på denne del.

Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføringen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk.1 litra a.

Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet.

Hvis du vil være en del af teamet med Altannørder og søger et job hos os:

Vi kan godt li’, når folk gerne vil arbejde sammen med os. Vi tager imod og læser alle jobansøgninger. Hvis du sender en jobansøgning til os, så er vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

Hvis du har sendt en uopfordret ansøgning, så vil vores HR-afdeling med det samme vurdere, om din ansøgning er relevant, og herefter slette dine oplysninger igen, hvis der ikke er et match.

Hvis du downloader vores whitepaper:

Hvis du downloader vores whitepaper, betror du os dine oplysninger. Vi forstår, at det er et stort ansvar og lover at beskytte dine oplysninger og give dig kontrol over dem 💯

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne sende dig vores whitepaper, ”Guide til dig, der drømmer om en altan” og efterfølgende mailer eller ringer vi muligvis til dig, for at høre om dit projekt og få dig et skridt nærmere altandøren

Vi behandler, som nævnt, kun almindelige oplysninger om dig.

Behandlingen sker dels i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, fordi behandlingen af oplysninger er nødvendigt for udførelsen af ovennævnte. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, idet behandlingen er nødvendig i forhold til ovenstående.

Brug af oplysninger:

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere og forbedre vores tjenester, sende dig relevante oplysninger og besvare din henvendelse hvis du har udfyldt kontaktformularen. Vi anvender også oplysningerne til at analysere brugsmønstre og forbedre vores markedsføring og kommunikation.

Cookies og sporingsværktøjer:

Vores hjemmeside bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre din oplevelse og analysere brugsmønstre. Du kan administrere dine cookiepræferencer via browserindstillingerne 🍪

Sikkerhed:

Vi implementerer sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang og brug.

Dine rettigheder:

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger, Altana behandler om dig: Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med det.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning sker.

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Tilbagetrækning af samtykke

Når vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, så har du ret til at trække dit samtykke tilbage.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Vi vil generelt opfordre dig til at læse mere om GDPR, så du er opdateret på reglerne.

Opdateringer til privatlivspolitik:

Vi forbeholder os retten til at opdatere denne privatlivspolitik. Enhver ændring vil blive offentliggjort her med angivelse af datoen for opdateringen

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vilkårene i denne privatlivspolitik.

Stærkt gået hvis du er nået helt hertil 🥳  Vi håber vi skal få dig tættere på himlen ☀️